Aquazone Oy

Olemme vuonna 2009 perustettu yhtiö, joka on erikoistunut jäteveden käsittelyyn ja jätevesiprosessien toiminnan tehostamiseen. Tarjoamme laadukkaimmat ratkaisut ja palvelut yhdessä alan parhaiden kotimaisten ja kansainvälisten toimijoiden kanssa.

Soita: +358 40 725 9009

Yritys

Aquazone on innovatiivinen ja  voimakkaassa kasvussa oleva vedenkäsittelyn asiantuntijayritys, jossa yrityksemme keskeisenä tavoitteena on ratkaista asiakkaan ongelma kustannustehokkaimmalla tavalla laadusta tinkimättä. Vesitoimialalla Aquazone-ratkaisuita ja palveluita käyttävät kunnalliset ja teolliset vesilaitokset sekä jätevesi- ja viemärilaitokset.

Jätevesilaitosten kiristyvien määräysten myötä olemme käynnistäneet Suomalaisilla jätevesilaitoksilla uuden ja tehokkaan puhdistusteknologian MBR (kalvosuodatus) suunnittelun ja käyttöönoton. Menetelmä on laajasti jo käytössä kansainvälisesti, koska sillä päästään parhaisiin puhdistustuloksiin erittäin kustannustehokkaalla tavalla. Jätevesilaitosten saneeraamisessa ja uudistamisessa annamme toiminnallemme takuun, joka perustuu ”avaimet käteen” -toimituksiin.

Ota yhteyttä

Henkilökunta

Mikko Laitinen
CEO / Toimitusjohtaja
+358 (0)40 761 3727
mikko.laitinen@operongroup.fi

Jyri Koivisto
Myyntijohtaja
+358 (0)40 725 9009
jyri.koivisto(a)aquazone.fi

Ilari Lignell
Tekninen johtaja ja MBR alan kärkiosaaja
+358 (0)50 4668494
ilari.lignell(a)aquazone.fi

Mikko Hautala
Tekninen suunnittelija tuoreilla ja
monipuolisilla IT-taidoilla
+358 (0)40 686 3737
mikko.hautala(a)aquazone.fi

Maria Porkka
Hallintopäällikkö / Administrative Manager
+358 (0)50 531 7691
maria.porkka@operongroup.fi

Visio

Visiomme on olla halutuin yhteistyökumppani, jota arvostetaan vedenkäsittelyn ja prosessiteknisten ratkaisujen ammattilaisena.

Missio

Parantaa asiakkaittensa vedenkäsittelyn kustannustehokkuutta ja laatua tarjoamalla ympäristöystävällisiä ja luotettavia teknisiä ratkaisuja ja palveluita, jotka vastaavat kiristyvien ympäristömääräysten mukaisiin vaatimuksiin myös pitkällä aikavälillä.

Arvot

- Asiantuntijuus
- Asiakaslähtöisyys
- Vastuullisuus
- Avoimuus

Strategia

Vastata asiakkaamme tarpeeseen nopeasti ja tehokkaasti.

Valitsemamme päämiehet ja yhteistyökumppanit edustavat alansa parhainta laatua ja osaamista.

Toimintatavoissamme olemme sitoutuneet laatuun, luotettavuuteen sekä jatkuvaan kehittymiseen asiakaslähtöisten ratkaisujen ja palvelujen tuottajana.